Motal is gespecialiseerd in de im- en export van exclusieve en hoogstaande onderdelen en toebehoren voor de Nederlandse markt. Motal bezit een jarenlange ervaring in de motorbranche en motorsport in het bijzonder. De gevoerde producten van Valtermoto, Performance Technology en TWM Special Components zijn van de hoogste kwaliteit en worden beschouwd als toonaangevend in hun marktgebied.

Motal levert als importeur uitsluitend onderdelen die aan de allerhoogste eisen voldoen. Produkten die topkwaliteit en innovatie verenigen in een perfecte syntese. Alle gevoerde onderdelen en toebehoren kenmerken zich door een uitstekende afwerking en topkwaliteit. Deze eigenschappen garanderen een eenvoudige montage en maken het mogelijk de motorfiets zonder tijdrovende inspanning weer in de orginele staat terug te brengen.

Diverse race-teams uit de MotoGP, Superbike, Endurance en Nederlands Kampioenschap maken gebruik van de produkten uit ons assortiment, ze worden langdurig en intensief getest voordat zij de weg naar de consument vinden.

Jules Cluzel - Forward Racing Honda Forward Racing Honda - MotoGP

Jonathan Rea - Ten Kate Honda Ten Kate Honda - Superbike

David Checa - GMT-94 Yamaha GMT-94 Yamaha - Endurance

Ghisbert van Ginhoven - RAC Racing BMW RAC Racing BMW - Open Nederlands Kampioenschap